Web Shop

Digitalizirajte svoje poslovanje te počnite prodavati Vaše proizvode online, već danas!

Web Shop

Uz pomoć naše plaforme za izradu web shopa, digiralizirajte Vaše poslovanje te već danas krenite s prodajom Vaših proizvoda oniline.

Bilo da vršite naplatu pouzećem, transakcijskim uplatama ili preko kreditnih kartice, web shop rješenje Vam omogućava sve opcije naplate.

Sigurno i brzo

Naš support tim je tu za Vas da Vam pomogne u svim koracima izrade Vaše internet trgovine, ali i nakon toga, kako bi Vaše iskustvo s online prodajom bilo vrhunsko!

Naša platforma Vam omogućuje prezentaciju i prodaju svih Vaših proizvoda na siguran i jednostavan način. Postavite cijeli sustav u jedan dan i počnite s online prodajom odmah!

Kako naša platforma radi radi?

Unos proizvoda

Uz pomoć naše platforme, unos proizvoda je vrlo jednstavan. Grupirajte proizvode u kategorije, dodajte im slike, opise, cijene, svojstva, dokumente i sve ostalo potrebno da privučete pažnju s Vašim proizvodom.

Generiranje Web Shopa

Nakon što su početne postavke unešene, slijedi generiranje izgleda Web Shopa u suradnji s Vama. Boje, logo i ostali detalji se prilagođavaju Vašim potrebama. Web Shop može biti dio nove stranice koju je moguće generirati kroz našu platformu, a može biti i dio Vaše postojeće web stranice.

Online prodaja

Nakon što je Vaš Web Shop spreman, vrijeme je za početak prodaje. Pratite narudžbe, klijente, stanje zaliha te izrađuje račune. Naš support tim Vam je uvijek na usluzi za sve savjete i probleme!

Funkcionalnosti

Responzivni dizajn

Naša platforma je napravljena na način da je izgled prilagođen svim tipovima ekrana što omogućuje nesmetanu kupnju s bilo kojeg uređaja.

Kreiranje info stranica

Želite kreirat dodatne opisne stranice koje opisju Vašu tvrtku ili Vaše proizvode? Nema problema, uz pomoć naše platforme kreirajte dodatne stranice u tren.

Praćenje količina proizvoda

Prodajete proizvode koji imaju količinu? Preko naše platforme pratite stanje skladišta bilo da se stanje vodi kroz naš sustav ili da je integriran s Vašim sustavom

Izrada fiskaliziranih računa

Pratite sve korake Vaše narudžbe te na kraju izdajte fiskaliziran račun direktno kroz našu platformu

Akcijski cjenici i promo kodovi

Akcije, promocije, dodatne pogodnosti ili promo kodovi? Sve je podržano kroz našu platformu kako bi imali potpunu fleksibilnost u kreiranju cjenovnih politika proizvoda.

Korisnička podrška

Ako Vam u bilo kojem trenutku treba pomoć ili savjet kako nešto napraviti kroz platformu, tu smo za sva pitanja, prijedloge i pomoć.