Web Shop

eCommerce trgovina sa svim alatima koji su vam potrebni za izgradnju, upravljanje i razvoj vašeg online poslovanja.

Web Shop

Budite online već danas! Naša platforma omogućuje vam postavljanje privlačne internetske trgovine koja će savršeno funkcionirati na bilo kojem uređaju.

Omogućite kupcima da odaberu željeni sustav plaćanja. Nudimo sigurne opcije plaćanja uključujući plaćanje pouzećem, kreditnim karticama ili transakcijskim uplatama.

Sigurno i brzo

Postavite cijeli sustav u jednom danu. Naša platforma vam omogućuje dodavanje i prodaju proizvoda na siguran i jednostavan način.

DB Touch tim spreman je pružiti vam svu potrebnu podršku da budete uspješni online.

Kako naša platforma radi?

Unos proizvoda

Uz pomoć naše platforme, unos proizvoda je vrlo jednstavan. Grupirajte proizvode u kategorije, dodajte im slike, opise, cijene, svojstva, dokumente i sve ostalo potrebno da privučete pažnju s Vašim proizvodom.

Generiranje Web Shopa

Nakon što su početne postavke određene, u suradnji s vama generira se izgled Web Shopa. Boje, logo i ostali detalji prilagođavaju se vašim potrebama. Web Shop može biti dio nove stranice koju je moguće generirati kroz našu platformu, a može biti i dio vaše postojeće web stranice.

Online prodaja

Nakon što je vaš Web Shop spreman, vrijeme je za početak prodaje. Pratite narudžbe, klijente ili stanje zaliha i izrađujete račune.

Funkcionalnosti

Responzivni dizajn

Naša platforma je napravljena na način da je izgled prilagođen svim tipovima ekrana što omogućuje nesmetanu kupnju s bilo kojeg uređaja.

Kreiranje info stranica

Želite kreirati dodatne opisne stranice koje opisuju vašu tvrtku ili Vaše proizvode? Nema problema, uz pomoć naše platforme kreirajte dodatne stranice u trenu.

Praćenje količina proizvoda

Prodajete proizvode koji imaju količinu? Koristeći našu platformu, pratite stanje skladišta bilo da se vodi u našem sustavu ili je integrirano u vaš sustav.

Izrada fiskaliziranih računa

Pratite korake svake narudžbe i naposlijetku izdajte račun koristeći se našom platformom.

Akcijski cjenici i promo kodovi

Kreirajte promotivne kodove, posebne popuste ili promocije, naša platforma nudi potpunu fleksibilnost u kreiranju politike cijena proizvoda.

Korisnička podrška

Trebate pomoć? Kontaktirajte nas za brze i korisne odgovore na sva pitanja.