Digital signage cloud rješenje

Prikažite sve bitne informacije klijentima na ekranima unutar Vašeg prostora.

display everything and more...

Multimedia - Digital Signage rješenje

Multimedia je cloud based digital signage rješenje koje omogućava daljinsku kontrolu i izradu sadržaja za reprodukciju na ekranima. Kontrola i izrada se vrši preko platforme koja je dostupa 24/7 preko web preglednika.

Osnažite svoj brand prezentirajući promotivni ili zabavni sadržaj svojim klijentima i ostalim posjetiteljima. Iskoristite prednost digitalnog oglašavanja te prenesite sve važne informacije preko ekrana u trenutku.

Uz pomoć Multimedia rješenja, nova akcija, ponuda ili informacija su dostupne na svim ekranima uz nekoliko klikova bez potrebe za se obilaze lokacije gdje su postavljeni ekrani. Multimedia pojednostavljuje proces izrade i upravljanja sadržajem ekrana.

Riješite se troškova izrade tiskanih materijala, oglasite posebne ponude, nadolazeće događaje ili servisne informacije te privucite pažnju Vaših klijenata.

Digital signage ekrani su danas dostupni svima upravo zbog jednostavnosti Multimedia rješenja koje svaki ekran pretvara u komunikacijski alat koji utječe na prodajni proces.

Trebate ekrane na kojima će se prikazivati digital signage rješenje? Nema problema, kontaktirajte nas! Bilo da trebate komercijalne, profesionalne ili Video Wall ekrane, ponuditi ćemo pravo rješenje za Vaše potrebe!

Kako aplikacija radi?

Media player

Uz pomoć Multimedia playera, svaki ekran s HDMI ulazom, neovisno o veličini, proizvođaču, tipu ekrana, postaje moćno digital signage rješenje za reprodukciju sadržaja. Player se spaja s ekranom preko HDMI kabela, a za komunikaciju s Multimedia platformom, player mora imati pristup internetu.

Grupe

Grupiranjem uređaja u grupe definirajte koji uređaji prikazuju koju playlistu. Uz neograničen broj grupa imate potpunu fleksibilnost odabira koji uređaj prikazuje koju playlistu.

Playliste

Uz neograničen broj playlista u sustavu, mogućnosti prikaza su brojne. Playliste se mogu vezati za jednu i/ili više grupa što omogućuje fleksibilnost pri kontroli prikaza. Uz mogućnost kreiranja ponavljajućih i playlista u budućnosti unaprijed pripremite željene rasporede prikaza.

Različiti tipovi sadržaja/prikaza

dodavanje i reprodukcija video formata (mp4, mkv, mov)

dodavanje i prikaz slika (jpg, png)

prikaz linkova i HTML stranica

prikaz PDF dokumenata

plugin za prikazivanje sata i brojača

plugin za prikaz vremenske prognoze

podjela ekrana na zone (HTML editor)

prikaz postova sa naslovom, tekstom i slikom

kreiranje prikaza prema unaprijed definiranom predlošku

plugin za prikazivanje vijesti iz RSS izvora ili internih vijesti

prikaz video sadržaja u kombinaciji s drugim sadržajem

izrada sadržaja prema želji kupca

Funkcionalnosti

daljinska kontrola

Uz pomoć web aplikacije kreirajte sadržaj te daljinski upravljate sadržajem svih ekrana 24/7 bez potrebe da se nalazite na lokaciji gdje se nalaze ekrani.

jednostavna instalacija

Media player je spreman za korištenje u samo par minuta. Player se spaja s ekranom preko HDMI kabela, a za komunikaciju s web aplikacjiom, player mora biti spojen na internet.

normal i totem mod prikaza

Sustav omogućava prikaz na ekranima neovisno o njihovoj orjentaciji, što ga čini idealnim rješenjem za prikaz sadržaja i na totemima.

definiranje postavki

Za svaki uređaj se mogu postaviti razne postavke, ovisno o primjeni i potrebi. Postavkama se upravlja daljinski preko web aplikacije.

4k rezolucija

Sustav podržava prikaz sadržaja u 4k rezoluciji, ali za prikaz 4k rezolucije je potrebnom imati media player i ekran koji podržavaju 4k rezoluciju.

Video Wall

Želite prikazat sadržaj na Video Wall ekranima? Nema problema, uz pomoć web aplikacije podijelite prikaz u različite zone.

HTML editor

Uz pomoć HTML editora brzo i jednostavno kreirajte zone za prikaz više tipova sadržaja unutar jednog prikaza na ekranu. Svaka zona predstavlja poziciju za prikaz nekog tipa sadržaja. Uz dodatne mogućnosti uređivanja izgleda prikaza svatko može napraviti prikaz koji će privući pažnju i izazvati reakciju.

HTML editor je idealan za izradu prikaza za Video Wall-ove.

Social Feed

Uz pomoć Social Feed aplikacije prikupite objave s društvenih mreža te ih prikažite koristeći različite predloške prikaza (feed-ove).

Imate događaj i želite gostima omogućiti da objave slike? Nema problema, kreirajte svoj jedinstven QR kod preko kojeg svi mogu objaviti slike s događaja na Vaš feed bez korištenja društvenih mreža.

Social Feed omogućava skupljanje javnih objava s Instagrama, Facebooka i Twittera te kontrolu prikupljenih objava.