Digital signage cloud rješenje

Prikažite sve bitne informacije klijentima na ekranima unutar Vašeg prostora.

display everything and more...

Multimedia – cloud based Digital Signage rješenje

Multimedia je rješenje koje omogućava izradu, reprodukciju i kontrolu sadržaja na ekranima 0-24, koristeći platformu kojoj se pristupa preko web preglednika. Digital Signage je sjajan alat koji ima značajan utjecaj na odluke kupaca. Omogućuje vam prikaz željenog sadržaja, proizvoda ili usluga bilo kada i bilo gdje, u visokoj rezoluciji.

Osnažite svoj brand prezentirajući promotivni, informativni ili zabavni sadržaj svojim klijentima i ostalim posjetiteljima. Iskoristite mnogobrojne prednosti digitalnog oglašavanja poput osnaživanja vizualnog identiteta branda, povećanja prodaje i zadovoljstva klijenata.

Uz pomoć Multimedia rješenja, prikažite ponude, akcije ili informacije s nekoliko klikova bez potrebe da se obilaze lokacije gdje su postavljeni ekrani.

Riješite se troškova izrade tiskanih materijala, oglasite posebne ponude, nadolazeće događaje ili servisne informacije te privucite pažnju Vaših klijenata.

Digital Signage ekrani danas su iznimno popularno upravo zbog jednostavnosti korištenja. Drugim riječima, svaki ekran može postati komunikacijski alat koji utječe na prodajni proces.

Zanima vas kako primijeniti Digital Signage na vaše poslovanje? Bilo da trebate komercijalne, profesionalne ili Video Wall ekrane, ponudit ćemo vam pravo rješenje sukladno vašim potrebama.

Kako aplikacija radi?

Media player

Uz pomoć Multimedia uređaja (player), svaki ekran s HDMI ulazom, neovisno o veličini, proizvođaču i tipu ekrana, postaje moćno digital signage rješenje za reprodukciju sadržaja. Uređaj se spaja s ekranom preko HDMI kabela, a kako bi mogao komunicirati s Multimedia platformom, uređaj mora biti spojen na internet.

Grupe

Grupiranjem uređaja definirajte koji uređaji prikazuju koji popis za reprodukciju. Broj grupa je neograničen.

Popis za reprodukciju

Uz neograničen broj popisa za reprodukciju (playlist) u sustavu, mogućnosti prikaza su brojne. Popisi za reprodukciju se mogu vezati za jednu i/ili više grupa što omogućuje fleksibilnost pri kontroli prikaza. Uz mogućnost kreiranja ponavljajućih popisa, kao i budućih popisa za reprodukciju, unaprijed pripremite željene rasporede prikaza.

Različiti tipovi sadržaja/prikaza

dodavanje i reprodukcija video formata (mp4, mkv, mov)

dodavanje i prikaz slika (jpg, png)

prikaz linkova i HTML stranica

prikaz PDF dokumenata

plugin za prikazivanje sata i brojača

plugin za prikaz vremenske prognoze

podjela ekrana na zone (HTML editor)

prikaz postova s naslovom, tekstom i slikom

kreiranje prikaza prema unaprijed definiranom predlošku

plugin za prikazivanje vijesti iz RSS izvora ili internih vijesti

prikaz video sadržaja u kombinaciji s drugim sadržajem

izrada sadržaja prema želji kupca

Funkcionalnosti

daljinska kontrola

Uz pomoć web aplikacije kreirajte sadržaj i daljinski upravljajte istim na ekranima 0-24, bez potrebe da se nalazite na istoj lokaciji gdje i ekrani.

jednostavna instalacija

Media uređaj je spreman za korištenje unutar nekoliko minuta. Uređaj se spaja s ekranom preko HDMI kabela, a kako bi mogao komunicirati s Multimedia platformom, uređaj mora biti spojen na internet.

normal i totem mod prikaza

Sustav omogućava prikaz na ekranima neovisno o njihovoj orjentaciji, što ga čini idealnim rješenjem za prikaz sadržaja i na totemima.

definiranje postavki

Za svaki uređaj mogu se podesiti razne postavke, ovisno o primjeni i potrebi. Postavkama se upravlja daljinski preko web aplikacije.

4K rezolucija

Sustav podržava prikaz sadržaja u 4K rezoluciji, ali za prikaz 4K rezolucije je potrebnom imati media player i ekran koji podržavaju 4K rezoluciju.

Video Wall

Želite prikazati sadržaj na Video Wall ekranima? Uz pomoć web aplikacije jednostavno podijelite prikaz u različite zone.

HTML editor

Uz pomoć HTML editora, brzo i jednostavno kreirajte zone za prikaz više tipova sadržaja unutar jednog prikaza na ekranu. Svaka zona predstavlja poziciju za prikaz nekog tipa sadržaja. Uz dodatne mogućnosti uređivanja izgleda prikaza, svatko može napraviti prikaz koji će privući pažnju i izazvati reakciju.

HTML editor je idealan za izradu Video Wall prikaza.

Social Feed

Uz pomoć Social Feed aplikacije prikupite objave s društvenih mreža i prikažite ih koristeći različite predloške prikaza (feed-ove).

Organizirate događaj i želite gostima omogućiti da objave fotografije? Kreirajte svoj jedinstveni QR kod preko kojeg svi mogu objaviti fotografije s događaja na vaš feed bez korištenja društvenih mreža.

Social Feed omogućava skupljanje javnih objava s Instagrama, Facebooka i Twittera te kontrolu prikupljenih objava.